17 Mart 2012 Cumartesi

KRYON meleği

Lee Carroll kanalıyla
Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon'um. Sadece kısa bir süre önce size odada değişiklikler olacağını söyledim ve bunları hissedebiliyorum. Perdenin diğer tarafından olanların özelliği şefkattir. Ancak, her zaman sorular vardır. Bazıları şöyle sorar, "Beni ziyaret edenin kim olduğunu nasıl bilirim? Bundan veya şundan korkuyorum ve kanallık yaptığım ve ağzımı açtığım zaman, neler olacağını bilmiyorum. Evrendeki herhangi bir enerjinin ansızın girmesine izin veriyor muyum?" Ve size diyoruz ki, oh, yanınızda duran meleklerin bunun olmasına izin vereceklerini düşünmeniz ne kadar 3B! Eğer bu şefkatli enerjiyse, Tanrı'dandır. Değilse, sizdendir. Bu kadar basit. Birden üstünüze atlamayı bekleyen bol bol karanlık enerjilerin olduğunu zihninizde tasavvur etmeyin, çünkü bu insan yapımı bir telkindir. Tanrı'yı o kadar insanlaştırdınız ki, Ruh elinizi tuttuğu zaman emin bile değilsiniz.
Bu akşam bunu değiştirelim. Nereye giderseniz gidin, buna dilediğiniz ismi verebilirsiniz, ama sizinle birlikte olan bir ekip vardır. Ruh bölünmesini açıklamak benim için çok zor, çünkü bu olumsuz bir şey gibi görünüyor, ama bu güzeldir. Nereye giderseniz gidin, her zaman sizden üç tane vardır. Oh, aslında daha fazla var, ama üç ana grubu temsil eder. Bunlardan biri sizin özünüz olan Yüksek Benliktir. Yüksek Benliği nasıl açıklayabilirim? O özdür, sizsiniz. O, daha yüksek titreşen bölümünüzdür. O sizin üzerinizde değil, içinizdedir ve bu daha yüksek titreşen "siz" Ruh'a bir bağlantı ve Ruh ile tokalaşma olan bir portal açar. Ve o sizsiniz. Bu bir numaradır.
Sonra biyolojik sizi temsil eden bilinçli zihin var. Şimdi iki kısım var. Bir grup için kaç kişiye gereksiniminiz var? Görüyor musunuz? Etrafınızdaki sekiz metre genişliğinde alan dahil çok çok az girdiğiniz kuantum olan siz ile ilgili şeyler vardır. İnsan Varlığı şaşırtıcıdır.
Diğer büyük kısım, sizin tamamıyla yadsıdığınız, perdenin benim tarafımda kalan parçanızdır. Onu, kendinizi çok yakın bulduğunuz bir rehber veya yardımcı olarak görürsünüz. Bunun yerine, o sizi Tanrı'ya bağlayan sabittir - her zaman, nerde olursanız olun.
2012
Şu anda gezegende olup biten şeylerden konuşmak istiyorum ve size 2012'nin ilk mesajını vermek istiyorum, şu anda sizi ziyaret eden enerji hakkındaki niteliklerden söz edeceğim. Bu enerji değişiyor. Bu özel odada koltuklarda olanlar ve yarın odada oturacak olanlar [Okanagan Valley'dekilerden söz ediyor] aynı mesajı alacaklar. Mesaj yazıya dökülecek ve bir çok insan bunu dinleyecek.
Açıklamamdan sonra, yaşlı ruhlar yaşadıkları deneyimler hakkında daha fazla bilgi sahibi olacaklar ve bunlara neden olan şeyleri daha fazla anlayacaklar. Bu sevgiyle veriliyor ve burada korkulacak bir şey yok. Güvenli bir yerde oturuyorsunuz.
Bu dünya üzerinde dolaşan enerji beklenmekteydi. Kadim insanlar bunu öngördüler ve size son mesajlarda, hatta Peru adını verdiğiniz ülkede verilmiş olan mesajda bile, tüylü yılanın hareketi adını verdiğimiz şeyin değişimini vermiştik [ilk kez 2000'de Kryon 8 nci kitapta verildi]. Gezegenin eril ve dişil enerjisi arasında gerçekleşen gerçek bir kutupluluk değişimi var. Her zaman eril - ağır olan Kuzey Yarımküre değişiyor. Bu şekilde eğilimli olmayan Güney Yarımküre değişiyor. Güney Yarımküredeki Kadim insanların bilgeliği, Kuzeydeki Kadim insanların bilgeliği ile yer değiştirmeye başlıyor. Ve siz daha yumuşak bir İnsan Varlığı görmeye başlıyorsunuz.
Spiritüel olarak, önce yaşlı ruhlar bu değişim ile ilgili alarma geçiyor ve biyolojik değişiklikleri almaya başlıyorlar. Bunu beklediniz ve o burada. Bu süreç tüm gezegen tarafından hissedilen bir süreçtir. Tam şimdi yüzlerce yıl aksama görmediğiniz ülkelerde gördüğünüz o karmaşalar bu değişimin sonucudur - çünkü insanlık daha fazla şefkate sahip olduğu zaman, ayrılıktan çok birliği dilediği zaman gerçekleşen şey budur ve yeni düşünceler ve bilgelik gerçekleşmeye başlıyor.
Yeni İcat
Bu yeni bilinç yeni icatlar yaratıyor - yüksek bilim, yüksek düşünce ve temel İnsan sorunları adını verdiğiniz o şeylerin çözümleri. Nüfus patlaması, yiyecek, su, elektrik üretimi - tüm bunlar değişecek. Sonraki iki nesilde yeni düşünce, yeni düşünme ve yeni keşif olacak, hatta bunların bazıları sonraki 18 yılda olacak. Ama bir değişim gerçekleşiyor ve bunu ilk kimlerin hissedeceğini anlatacağım. Sandalyelerde oturan, sesimi dinleyen ve bunu okuyanlar, bu gezegende o kadar çok kez bulunmuş ve eski enerjiye alışmış olanlar. Yaşlı ruh, hatırlamaya başlıyorsun. Eskiden nasıl olduğunu ve tekrar neye benzeyebileceğini hatırlamaya başlıyorsun. Yaşlı ruh, yeniden ayarlanmaya başlıyorsun ve bu 3B'deki hücresel değişimdir.
Sözünü ettiğimiz bu enerji değişimleri bir tür Yeni Çağ ezoterik sihri olmayacak. Bunun yerine, bunun hükümetlerde ve bilimde açıkça topraklandığını göreceksiniz. Enerji değişmeye başlarken, bunu tüm gezegende göreceksiniz. Yavaşça. Bunu daha önce söyledik. Yavaşça, yıllardır izolasyonda olan, kapılarını açacak olan ülkeler olacak. Şimdi bazı resimler çekseniz iyi olur, çünkü şeyler asla aynı olmayacak. Yavaşça, diğerlerine katılacaklar ve sizin çocuklarınız onların çocukları ile tanışacak ve ortak olan şeylere sahip olduğunuzu ve size anlatılmış olan düşük enerji nitelikleri olmadığını kavrayacaksınız.
Biyolojinin Yeniden Ayarlanması
Yaşlı ruhun yeniden ayarlanması, bu mesajın konusudur. Neyi bekleyebileceğinizi ve bazılarınızın ne ile çalışmakta olduğunuzu bilmenizi istiyorum: Yeniden Ayarlanma. Biyolojiniz değişmek zorunda. Daha yumuşak bir enerjiyi emmek ve onunla çalışmak ve daha yumuşak enerjinin parçası olmak zorunda. Eğer biyolojiniz bunu yapacaksa, özün veya enerjinin merkezinin yeniden ayarlanması olmak zorunda.
Etrafınızdaki modellenmiş enerjileri temsil eden kafesi, ızgarayı incelemiş olanlar, yeniden ayarlanmayı bilirler. Bir İnsanın kendisini değiştirmeye başlaması için gerekli olan denge enerjilerini biliyorsunuz. Bugün bile hücrelerin nasıl bölündüğünün ve bedeninizdeki beyin, kalp ve deri hücreleri de dahil her bir hücre türünün nasıl yenilendiğinin söz edildiği beden yenilenmesini biliyorsunuz. Bunlar yenilenmek üzere tasarlanmıştır ve eğer kaybolurlarsa, yenilenmek için tasarlanırlar ve eğer zarar görürlerse, yenilenmek için tasarlanırlar. Oh, bunu tekrar söylüyorum, İnsan, deniz yıldızının bir uzvu yeniden büyütebilmesini ve senin bunu yapamamanı garip bulmuyor musun? Bunun tuhaf olduğunu düşünmüyor musun? Bu değişecek.
Pekala, eğer her şey yenilenirse, bir hastalığın İnsanın nasıl düşündüğünü değiştirmeye başlayabilmesini garip bulmaz mısınız ve bilim adamları onların beyin hücrelerinin ölmeye veya hareket etmeye veya değişmeye veya zehirlenmeye ve İnsanın sevgi hafızasını kaybetmeye başladığını size anlatmasını garip bulmuyor musunuz? Yenilenme nerede? Onarım nerede? DNA bu şekilde tasarlanmadı, sevgililer. Hücreler mavi kopyaya geri dönmeleri ve yeni, taze bir hücre yaratmaları için tasarlanır. Onlar bu şekilde tasarlandı! Biliminiz bunu görecek ve spiritüel bedenleriniz bunu görecek ve sandalyede oturanlar bununla çalışmak için yeniden ayarlama yapmak zorunda olacak.
Yeniden ayarlama otomatiktir. Bunu istemek zorunda değilsiniz. Bunu tekrar edeyim. Bu gerçekleşecek, çünkü siz yaşlı bir ruhsunuz ve bu nedenle buradasınız. Bunu istemek zorunda değilsiniz. Ama yeniden ayarlama beklediğiniz ve hatırladığınız şeydir. Ama belki de tam olarak beklediğiniz şey değildir?
Bu rahatsız edici! Şimdi, bazılarınızın yeniden ayarlanma sürecinde deneyimleyeceğiniz, olumludan biraz daha az olduğunu söyleyeceğim nitelikleri size vermeye başladığımda, bazılarınız bu mesajın nereye gittiğini bileceksiniz. Bu bazılarınızdır, hepiniz değil. Her bir İnsan Varlığı kendi eşsiz yoluna sahiptir, bu nedenle bu şeyleri kendi eşsiz şekillerinde deneyimleyecekler. Bu nedenle bu yaşlı ruhlar için gerçekleşecek olan şeylerin genel listesi değildir. Bunlar yaşlı ruhların deneyimleyebilecekleri yeniden ayarlanmanın birçok semptomlarının belirli potansiyelleridir.
Liste
Bazılarınız baş dönmesi, sersemlik yaşayacaksınız. Bu, yeniden ayarlamanın bir özelliğidir. Hepsi bu kadar ve bu geçecek. Ama bu kaygı verici, çünkü sersemlik hissedecek olanlarda ayrıca zihin karışıklığı da olacak ve bu düşmeye bile neden olabilir. Bu yeni bilgiyle ne yapacaksınız? Birincisi - korkunç bir beyin hastalığına yakalanmadığınızı bilin. İkincisi - daha dikkatli yürüyün! Bunun sizin için anlamı var mı?
Başka şeyler de var. Uyku sıkıntılarınız olacak - normalden daha fazla sıkıntı. Bir kez uyanmayacaksınız, iki veya daha fazla kez uyanacaksınız. Bu şeyleri önceden hissetmekte olanlarınız neler olup bittiğini biliyorsunuz. Bu yeniden ayarlamadır.
İnsanın sorduğu ilk soru şudur, "Bu ne kadar sürecek?" Yanıt, ne kadar gerekirse. [Kryon gülümser] Sanırım bunu anladınız. Yeniden ayarlama gerektiği sürece gerçekleşecek ve eğer bununla mücadele ederseniz, daha uzun sürer. Daha da kötüsü, buna karşı ilaçlar kullanırsanız, gerçekleşmeye devam eder. Bunu kutlayın ve bununla birlikte ilerleyin. Hücre yapınıza, buna karşı olmadığınızı, bunu anladığınızı ve bununla birlikte aktığınızı söyleyin. Bu, onu hızlandırır ve daha kısa sürede geçer.
Odadaki her bir biyoloji [İnsan] farklıdır ve şimdi bir süredir getirmemiş olduğumuz bir şeyi getiriyoruz, ama bunu işitmeye ihtiyacınız var. Sağlıkta sizin için işe yarayan şey, tamamen ve bütünüyle Akaşik mirasınıza dayanır. Yaşamlarınızın çoğunu nerede geçirdiniz? Belki Asya'da idi? Belki Hindistan veya Tibet'te idi? Belki de Güney Yarıkürede idi. Bu yerlerin ve kültürlerin her biri sizi dengede ve sağlıklı tutan farklı yiyeceklere sahipti. Buna rağmen, bu yaşamda burada Kuzey Yarıküredesiniz. Bilmenizi istediğim şey, [geçmiş yaşamlarınızda] alışık olduğunuz diyet türünden önemli ölçüde etkilendiğiniz.

Belki siz vegan idiniz (etin yanısıra süt ve süt ürünleri yemeyen vejeteryan). Belki sadece tahıl yediniz. Bu nedenle, hücreleriniz dengede hissetmek için o diyeti arzuluyor. Anlıyor musunuz? Çoğunlukla Kuzey Amerika, Avrupadan gelen ve Asya veya güneyin bu tür diyetlerine hiç sahip olmamış olanlar vardır. Bundan dolayı, onların bu toprakların yiyecekleri ile hiç sıkıntıları olmaz. Dinleyin: "Spiritüel sağlık için ne yemeliyim?" sorusunun tek bir genel yanıtı yoktur. "Olmalılar" yoktur. Bunun yerine, kendi bedeniniz için en sağlıklı şeyler ile ilgili içgörüler veren, içinizde "doğuştan" gelen iyi sinyaller vardır. Başka bir deyişle, hücrelerinizi dinleyin!
Neden bundan söz ediyorum? Çünkü, sizler yeniden ayarlanırken sizde yanlış olan şeyleri düzeltmek için ne yiyeceğiniz ile ilgili insanlardan tavsiyeler alacaksınız. Tam şimdi bunları görmezden gelmenizi söyleyeceğim. Bunun yerine, içinize gidin ve bırakın kendi Akaşik Kaydınız sizin için neyin işe yarayacağını size söylesin. Bazılarınız her zaman yediğiniz bazı şeylere alerjik tepki verirseniz şaşırmayın. Size söyleyeceğim: Biyolojiniz yeniden ayarlanıyor. Bu nitelik ileriye doğru ilerlemeniz, en fazla bilgelik ile dengeli olabileceğiniz yere gidebilmeniz için gereklidir.
Birçoğunuz bazı işlenmiş yiyecekleri sevmeyebilirsiniz, çünkü Akaşanızda buna alışık değilsiniz. Söylediğim şeyi görüyor musunuz? Geçmiş tarih boyunca öğrenmiş olduğunuz ve tekrar tekrar yürüdüğünüz bilgeliğin derinlerinden Şamanik enerjiyi çekerseniz, bazı şeyler onunla birlikte çıkıp gelir - örneğin dengeli diyet - ve bununla başa çıkmak zorunda olursunuz. Bununla mücadele etmeyin.
Bu şeyleri bekleyin. Görmeniz ve hissetmeniz için ordalar. Onları oldukları gibi görün: yeniden ayarlanma. "Sevgili Ruh, bu yeniden ayarlama için, bunun gitmek istediğim yer ve yapmak istediğim şey olduğunu bilmem için ilgi gösterdiğin için teşekkür ederim" diyebilirsiniz. İnsan Varlığı, şu anda nasıl yeniden ayarlandığınız sonraki hayatta nasıl geri geleceğinizi belirler. Bundan tekrar geçmek zorunda olmayacaksınız. Akaşik miras, geldiğiniz o İnsan Varlıklarının [anne babalar] soyağacından çok daha fazlasıdır. Bunu biliyorsunuz. Miras alınmış Akaşa, anne babalarınızın genlerine bakmaksızın tüm o yaşamlarda deneyimlediğiniz o şeyleri temsil eder. Bazen, bunlar başa çıkmak için en baskın olan ve en ağır şeylerdir. Sesimi dinlemek için sandalyelerde oturanlar bu şeylerle uğraşmaya başlıyor. Bu da diğer şeydir: Bu geçişteki şeylerin temizlenmek için öne çıkmasını bekleyin.
Geçmişi Temizlemek
Belki son bir kaç yaşamda hayat derslerinde çok iyi değildiniz ve bu kez daha iyi yapacağınızı hissettiniz? Daha iyisini yapacaksınız, çünkü dünyanın size ihtiyacı var. Ve bunun sizi korkuyla engellemesi gerekmiyor. Bunun yerine, kendinize şunları söylemelisiniz, "Bu yeniden ayarlamayı kabul ediyorum. Bu anda bedenimde ne oluyorsa olsun önemli değil, o gidebilir. Eğer bu uygunsuz ise, gidebilir. Bu gezegende kutsallığın bir parçası olarak duruyorum - bilge, uygun ve buraya aitim. Bu benim zamanım. Hücresel yapım, dinle: Eğer uygun olmayan bir şeyler varsa, bırak gitsin. Bırak atık ile yıkanıp gitsin. Bırak dışarı gitsin, çünkü o uygun olarak görülmüyor, Tanrının sevgisinin enerjisine uygun değil. Bilincime yalnızca şefkatli şeylerin girmesine izin ver." Bunu söylemek bazılarınız için zor olabilir.
İyi Haber
Şimdi, fiziksel olarak bekleyebileceğiniz, o kadar zor olmayan o şeylere bakalım.
Birincisi: Hayatınızda şimdiye kadar sahip olduğunuz en kötü alışkanlığın üstesinden gelebilecek ve onlardan çok çabuk kurtulabileceksiniz. Bu, Işıkişçisinin enerjisi ile işbirliğinin yeni enerjisidir. Bunu anladınız mı? Oh, duraklayalım, lütfen ve derin nefes alıp verin, çünkü binlerce yıl zulüm, ıstırap ve işkence çekmiş olan sesimi dinleyenler ile ve bu mesajı okuyanlar ile ilgileniyorum. Kazıkta yakılmış olanlar var. Dünyaya getirdiğiniz enerji, dünyanın deneyimlemiş olduğu şey için uygun değildi. Kutsal erkek ve kadınlardan birilerini bir dakikada iyileştirmesi ve sonra köyün sınırına gidip uçurumdan atlamaları istenirdi. Korku bu şekilde. Ve siz buradasınız. Sizi tanıyorum. Geri geldiniz. Ancak şimdi, Akaşik deneyiminiz ile bu gezegene getirmiş olduğunuz her şeyin yeni enerji ile işbirliği yapmaya başlaması için, bu gezegen ilerlemeye başlıyor.
Derin bir nefes alın, çünkü güçlendirilmiş tezahür başlıyor - hemen değil; bugün değil; bu saatte değil; ama yavaşça. Bu kuantum saat sizin yönünüzde ilerlemeye başlıyor. Dünya daha nazik, tutkulu bir enerji alıyor. Sizler bununla birlikte doğdunuz. Sahip olduğunuz alet bu. Geçmişte bu garip ve tuhaf olarak görüldü ve zayıflığı temsil etti. Sürgün edildiniz. Bazılarınız ailenizden dışlandınız. Burada kimlerin olduğunu biliyorum. Bu yeni enerjide, size farklı şekilde bakıyor olsalar bile, sizin nasıl daha yumuşak olmaya başladığınızı görseler bile değişmiş olanın kendileri olduğunu bilmediklerini söylüyorum.
Daha önce işlemeyen şeyler işleyecek. Kurtulmak istediğiniz bir alışkanlığınız var mı? O düşünme şekliniz mi, yoksa yeme şekliniz mi? Bedeninize soktuğunuz şey mi? Dumanını çektiğiniz şey mi? Sizi öldürüyor ve siz bunu biliyor musunuz? Kime konuştuğumu biliyorsun. Bunu değiştirmek ister misin? Daha önce denemiş olsan bile, bu enerjide yaptığın şeyin bedeninde çok farklı şekilde tepki vereceğini söylüyorum.
Dinleyin: Yaşlı ruh, bilge olan, hiçbirinize "Bunu denedim, işe yaramadı" demenize izin verilmiyor. Eğer bunu söylerseniz bu, şeylerin nasıl çalıştığını bilmeyen konuşan bir çocuk gibi olur. Bunun yerine, şöyle diyeceksiniz, "Bu kez daha iyi biliyorum. Bunu tezahür ettireceğim, çünkü bedenim dinliyor. Bu benim zamanım."
İşbirliği Enerjisi ve Nasıl Kullanıldığı
Yeni enerjinin getirdiği şey şudur: İşbirliği. Şeyler daha iyi gidecek ve daha iyi akacak. Geriye gitmek yerine ileriye gidecek. Hayatınızda sahip olmayı dilediğiniz şeyleri sözcüklere döktüğünüz ve süreç başladığı zaman, birçoğunuz anında pozitif bir geri dönüş olduğunu görmeye başlayacaksınız. Eşzamanlılık anahtardır. Kendinizi o şeylerin gerçekleştiği yerlere koyun. Birşeyleri tezahür ettirmeye çalışmayın, sonra onu beklemeyin. Bunun yerine, kendinizi onun tezahür etmesini umduğunuz yerlere koyun. Anlıyor musunuz? Yanıtların olacağı yer burasıdır, çünkü sizin çözümünüze sahip olan etrafta dolanan başkaları vardır! Siz onları ararken, onlar da sizi arıyorlar. Tenha bir yere çekilmeyin. Yeniden ayarlanma modunda, tenha bir yerlere çekilme eğilimi vardır, çünkü çok doğru hissetmezsiniz.
Soğuk Algınlığı
Daha fazla soğuk algınlığına yakalanacaksınız. Neden böyle? Ama sonra bunları hızla iyileştireceksiniz - ve neden böyle? İnsanın soğuk algınlığı her zaman biyolojik sürecin yeniden ayarlanması oldu. Soğuk algınlığına yakalanmaya gereksinim vardır ve onu "tedavi edememenizin" nedeni budur. Bundan geçmek zorundasınız. Soğuk algınlığı bağışıklık sisteminin kendisini düzeltmesi için döngüsel bir fırsattır. Belki bunu bilmiyordunuz? Bu nedenle soğuk algınlığını tedavi etmek için kimyasal ilaçlar almayacaksınız. Bu içinizdeki yeniden ayarlama cihazıdır. Size yardımcı olan bir şekilde sistemi geliştirir ve yeniden gerçekleşmesi gerekir. Soğuk algınlığına yakalandığınız zaman şok olmayın ve "Pekala, bunun olacağını düşünmemiştim, çünkü henüz başka bir soğuk algınlığını atlatmıştım" demeyin. Bu yeniden ayarlamadır.
Bunlar neler olup bittiğini bilmeniz ve bundan korkmamanız için size getirmek istediğimiz türde şeylerdir. Gezegende meydana gelen ve insanlık için fırsat köşesini dönen gerçekten pozitif bir enerjiyi temsil eden bir çok pozitif olaylar var. Bu, Işıkişçisini destekleyen bir enerjidir. Artık akıntıya karşı yüzmek yok, sevgililer.
Şimdi, hepiniz farklısınız ve kim olduğunuzu biliyorum. Adanma anahtardır. Bu şeylerin herhangi birini tesadüfen bilemezsiniz, ama bunu biliyordunuz, öyle değil mi? Hayatta ihtiyaç duyduğunuz şeyin tezahürüne adandığınız zaman, Evren dinlemektedir. Perdenin benim tarafımdan mesajlar aldığınız zaman, size zaten bilebileceğiniz bir şeyler anlatırım. Bizim bir saatimiz yok. Sizinle şimdide konuşuyorum.
Odadaki enerjiyi görüyorum ve burada kimlerin olduğunu görüyorum. Yaşlı ruhu görüyorum. Sizinle şimdide konuşuyorum. Saatinizin ne yaptığı ve realitenizde bunun ne kadar sürdüğü size bağlı. Benim realitemde, bu önceden oldu... önceden gerçekleşti, çünkü en güçlü potansiyeller tezahür etmiş realite olur. Bu şekilde görebiliyor musunuz? Buradan zihninizde zaten olup bittiği ile çıkıp gidebilir misiniz? Bu odada tam şimdi kendisini gitmeye gereksinim duyulan yerlere döken bir enerji var.
Spiritüel Olarak Ne Beklemeli
Spiritüel olarak, ne bekleyebilirsiniz? Bu yeniden ayarlama bu gezegende drama veya korku olmadan sağlık ve mutluluk içinde kalabilmek ile ilgilidir. Yaşlı ruhun hatırladığı şey, bunun bu zamanın potansiyeli olduğudur.
Partnerim daha önce konferansında onun için en büyük gizemlerden birinin, yaşlı ruhların bu kadar derin kendine değer vermeme sorunlarına neden sahip oldukları olduğundan bahsetti. Onun bilgisizliğinde, orada durup neden yaşlı ruhlarda bunun olduğuna dair fikri olmadığını söylüyor. Size neden olduğunu söyleyeceğim: Çünkü yüzlerce yıldır, dayak yemekteydiniz! İki adım ileri attığınız her seferinde, bir adım geri püskürtüldünüz - bazen beş. Sonra bu hayata neyi umarak geliyorsunuz? Çok azını. Bazılarınız için bir projeye başlamak için bile, içinizde "Oh, bunun olacağını biliyordum" diyen küçük sesiniz var. Çok fazlasını beklemiyorsunuz, öyle değil mi? Bunun nedeni eski enerjide, yaptığınız her şeyin direnç ile karşılaşmasıydı. Her şeyin. Yardımcı olabilecek bir şeyler ile ilgili pozitif bir telkin yapmak istediğiniz her zaman, kaybedeceğiniz söyleniyordu. Karmaşık bir problemde spiritüel bilgelik gördüğünüz her seferinde, hiç kimse bunu görmüyordu. İlgilenmiyorlardı. Tekrar tekrar izole oluyordunuz. Olaylar ısındığı zaman, çözüm arıyordunuz. Diğerleri kılıç arıyordu. Şimdi bunun değişmekte olduğunu söylüyoruz.
Spiritüel olarak, kendinizi daha fazla sevmek zorunda olacaksınız ve şimdi bunu yapmak için fırsatınızdır, çünkü içinizde DNA'nın trilyonlarca parçası olan hücresel yapı dediğiniz bir Evren var. Bu parçalar karşılık vermeye başlıyor ve verilecek talimat setleriniz için hazır oluyorlar. Hücreler, "Okey, patron sensin. Ne yapacağız?" diyor.

Kendine - Değer Vermenin Anahtarı
Kendine değer verme bir programdır. O bir programdır! Deneyimden geliştirilen bilgidir ve öğrenilen bir şeydir. Bu programı bozabilirsiniz! Tek yapmanız gereken kendinize istediğiniz şeyi söylemektir. "Sevgili hücresel yapı. Burada olmayı hak ediyorum. Bu benim zamanım. Başkalarının istediği şeylere sahibim. Bu benim zamanım. Dünyanın planında önemliyim. Bu benim zamanım. Sevgili hücresel yapı, güzelliğime ve gücüme ilerlememi engelleyen uygun olmayan, duygusal sorunlardan kurtul. Söylediğim şeylerin gücü gittiğim her yerde şefkat ve ışık yaratma yeteneğidir." diyebilirsiniz.
Hücresel yapınız gülümser, size beklemekte olduğunuz eli uzatır ve "Bu birlikte yaratımda senin partneriniz. Hadi başlayalım" der.
Rahatsız Edici?
Yeniden ayarlama. Zorlayıcı ve güzel olan nitelikler olacak. Aniden daha fazla aydınlanmış olmak ve daha fazla bilgiye sahip olmak size nasıl hissettirir? Tanrının çok daha fazla parçası olduğunuzu hissedersiniz - soğuk algınlığı olan [Kryon gülümser]. Bazen düşersiniz, gülmek zorundasınız. Biyoloji bu şekildedir. Değişim için bir süre gerekir, aylar, bazen daha fazla.
Yeniden ayarlanma ve rahatsızlık sorunlarıyla baş ederken, bunların neden burda olduğunu bilin. Sonra aynı zamanda, daha şefkatli olan ve hayatınızda işlemeye başlayan içinizdeki şeyi kutlayın. Şeyler daha iyi işleyecek.
Özgür İrade ve Bütün Resim
Şimdi, tüm bunlar bu mesajı anladığınızı ve bağdaştırdığınızı ve onu tezahür ettirdiğinizi varsayıyor. Yani, özgür irade seçiminiz, olacak olan şeydir. Eğer mesajı görmezden gelirseniz, çok az şey gerçekleşir. Siz hala yaşlı bir ruhsunuz ve özgür seçiminiz var.
Son olarak, size bu yeniden ayarlama ile ilgili ortak sorulardan birini veriyorum: "Kryon, Dünya enerjisinin değiştiğini söylüyorsun. Bu, tüm insanlığın bunu hissedeceği anlamına geliyor. Öyle mi?" Evet. Tüm insanlık bunu hissedecek. Bunu hükümetlerinizin saf dışı oldukları ve yeniden oluşturuldukları şekillerde göreceksiniz. Bunu farklı düşünme şekillerinde göreceksiniz. Bunu partnerimin mümkün olduğunu anlattığı şekillerde göreceksiniz.
Eski enerji rejimleri kendilerini yenilemeyecekler, ama değişmeye karar verecekler. 1,000 yıldır aynı şekilde devam eden toplumlar aniden değişmeye karar verecek. Sonraki iki nesilde işbirliği ve birlik standart hale gelmeye başlayacak. Bir gün bugüne geri bakıp, "Biz barbarlardık" dediğiniz zaman gelecek. Bu değişimdir.
Zamanlama ve Gelecek
Ben perdenin bu tarafında şimdideyim. Burada size verecek saatim yok. Size sadece bunun gördüğüm şey olduğunu söylüyorum. En sonunda yeni bilim ile iyileşmiş bir gezegen görüyorum. Hastalığın olmadığı ve temiz suyun asla bir sorun olmadığı bir gezegen görüyorum. Asla! Tüm İnsanların elektriğe sahip oldukları ve elektriğin elde edilmesinin kolay ve ucuz olduğu, evlerinizi kolayca ısıtabildiğiniz bir zaman görüyorum. Bunlar, tezahürün kuantum çorbasında en kuvvetli potansiyelleri olan şeylerdir. Ama size bir saat veremem.
Size söyleyebileceğim şey, Yerkürenin kendisini yeniden ayarladığı ve sorunlar olacağıdır. Bunların bazıları politik olacak, bazıları yeniden ayarlama niteliklerinde daha kötüleşecek ve yerküre bunu hissedecek. Herkes aydınlanacak mı? Hayır. İnsan nüfusunun yüzde birinin yarısından azını temsil ediyorsun, yaşlı ruh ve o kibriti karanlıkta yakacaksın. Bunu daha önce söyledik: Bir kaç ışığın her şeyin daha iyi görülmesini sağladığı zaman, karanlıktaki kibrit taşıyıcı oldunuz. Bu sizin işiniz, sadece çalışma daha kolaylaşıyor.
Şimdide konuşuyorum. Size bir saat veremem. Lütfen odadan ayrılırken bunun bilgeliğini anlayın. Günlük haberleri değil, potansiyelleri görün ve eğer şeyler yarın gerçekleşmezse, İnsan Varlığı, öfkelenmeyin. Tanrı sabırlıdır; sizin sabrınız var. Tüm o hayatları yaşayıp, şimdi geldiğiniz bu hayata bir şans vermeye değer, öyle değil mi?
Tam şimdi olup bitenler nedeniyle, bu odada ne kadar yaşayacaklarını merak edenler var. Kime konuştuğumu biliyorsun. Gördüğüm potansiyelin çok uzun bir yaşam olduğunu söyleyeceğim. Hala bana, "Evet ama, evet ama, evet ama..." diyenler var. Ne söylersem söyleyeyim, bazılarınız bunun neden işe yaramadığının bahanesine sahip olacaklar. Bu sizinle konuşan eski enerjidir. Yeniden ayarlanın! Mümkün olan şeyi görmeye ve onu OLAN şey yapmaya başlayın.
Kuantum Faktör
Son olarak: Bilim çok küçük olan atomik yapıya ve sonra çok büyük olan Evrene daha fazla baktıkça, ortak yönler görmeye başlayacak. Biliminiz 3B'de gelişigüzel olarak görünen şeylerde gelişigüzellik olmadığını görmeye başlıyor. Bunun yerine, zeki tasarıma bakıyorlar. Bu, yaradılış dediğiniz o niteliklerde, şeylerin bir araya gelme şeklinin yaşama eğilimli, şefkate eğilimli olduğu anlamına geliyor. Gördüğünüz şey Tanrı'nın el işidir. Bir yaratıcı olduğu artık inkar edilemez.
Sizler içinize dönüp kendinizle uğraşmaya başlarken, kendinizde de aynı şeyi görmenizi istiyorum. Tesadüfen olmadığınızı anlamanızın zamanı. Hayatınız gelişigüzel değildir. Şeyler tesadüfen başınıza gelmez. Yarattığınız şekilde başınıza gelir. Burada bir sistem vardır ve yönlendirilebilir ve programlanabilir ve programı bozulabilir. Bu tezahürdür.
Bu en sonunda tüm insanlığın dersidir - iyileşmiş bir dünya yaratmak; barış dolu bir dünya yaratmak; icat ve sağlıkta gitmeyi asla hayal etmediğiniz yerlere gitmek. Bu başlangıçtır. Saatim yok. Ama görülecek en kuvvetli potansiyeller var ve partnerim önünüzde sandalyede otururken bugün size verdiğim şey budur. Gördüğümüz potansiyeller geçen yıl olduğundan daha büyük. Eğer Işıkişçileri kendilerini kolayca yeniden ayarlarlarsa, süreci hızlandırabilirler. Bununla mücadele etmeyin.
Bu yerden ayrılırken ve hayat normale dönerken ve rutin, rutin iken, birlikte geçirdiğimiz bu birkaç dakikaya geri dönüp "O şeyleri yapabilmeyi dilerdim" diyebilirsiniz. Eski enerjiye çok kolayca düşmeye eğilimlisiniz, kim olduğunuzu kavramıyorsunuz. Bu nedenle yeniden ayarlama gereklidir, bu şekilde düşünmüyorsunuz. Çok boyutlu halde gerçekleşen şey, zaman ve mekanın dışındaki bilinç ile ilgilidir. Sadece bu gezegende yürümek, ışığı taşımak sahip olduğunuzu bilmediğiniz enerjiyi yaratır. Bu nedenle drama veya korku olmadan sağlık içinde kalmanızı istiyoruz. Gezegen için hiç bir şey yapmadıklarını hissedenler siyah beyaz bir dünyadalar, bu rengi etraflarına yayıyorlar.
Dilerseniz bir amaç edinin, çünkü İnsanlar bunu yapmayı sever. Ama size şunu söylememe izin verin: Sadece hayatta olarak ve etraflarındakilere şefkat duyarak önceden değişime ulaşan bir çok insan var. Odada bulunan bazılarınız öğretmenlersiniz, bazılarınız kanallarsınız ve bazılarınız şifacılarsınız. Bazılarınız ilgilenmiyorsunuz, bunların kim olduklarını da biliyorum, çünkü bu mesaj herkes için değildir. Onun için gelmiş olduğum potansiyelin kıyısında duruyorsunuz. Bu nedenle Kryon burada - köprüyü geçmenize yardımcı olmak için, Şimdiye kadar bunu yapanlara tebrikler.
Eski enerji karşı koyacak, sevgililer. Bunu bekleyin, ama bu kez kazanmayı bekleyin. Ve kazanacaksınız. 2012 Işıkişçilerinin üstünlüğü ele geçirmesinin başlangıcıdır. Yani, ışık görülüyor ve çok uzun zaman önce ekilen tohumlar hasat edilmeye başlanıyor.
Ve öyledir.
KRYON

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder